RiiVin uuden hallituksen järjestäytymiskokous pidettiin tänään. Yhdistyksen puheenjohtajana jatkaa Sami Louekari syyskokouksen valitsemana. Varapuheenjohtajana jatkaa Anne Lindgren, taloudenhoitajana jatkaa Anne Hyvönen ja uudeksi sihteeriksi valittiin Maria Pirttilä.

RiiVi laatii tällä hetkellä omia strategisia painopisteitään kuntavaaleihin liittyen. Paljon olisi kehitettävää, mutta määrärahat ovat tiukalla. Tämän tiedostaen pyrimme laatimaan eettisesti kestävän realistisen suunnitelman, jonka pohjalta lähdemme toteuttamaan vihreää kuntapolitiikkaa tulevalle valtuustokaudelle.

Kuntavaalien ehdokasasettelu päättyy helmikuun lopulla.
Listoillamme on vielä tilaa. Ilmoittaudu kuntavaaliehdokkaaksi tai ilmianna tuttusi, joka saattaisi olla kiinnostunut ehdokkuudesta.

Tehdään tämä yhdessä

Anne Lindgren
RiiVin vpj.