Äärimmäisen surullinen päätös Riihimäen valtuustolta. Kyseessä oli kuitenkin vain kaksi omakotitalotonttia kolmestakymmenestä viidestä, joiden avulla oltaisiin pystytty pitämään kiinni luonnon monimuotoisuudesta ja kestävästä yhdyskuntasuunnittelusta.

Tässä nähdään miten kaikki puolueet vaalien alla harrastavat vihreitä ajatuksia, mutta käytäntö kuitenkin osoittaa arvopohjan todellisuuden. Kiitos meidän Riihimäen vihreille valtuutetuille ja sille yhdelle vasemmistolaiselle, jotka piditte kiinni meille tärkeistä asioista. Tällaisia ihmisiä päätöksenteko tarvitsee ehdottomasti lisää. Luonnon riisto ja kerskakulutus on lopetettava. Asioita voidaan suunnitella ja toteuttaa myös kestävältä pohjalta!

Riihimäen Vihreiden varapuheenjohtaja Anne Lindgren

Kuvakaappaus Aamupostin verkkolehdestä 2.3.2017.