Tänä vuonna järjestimme kynttilävaelluksen ensi kertaa Riutassa. Maasto oli todella eri tyyppinen kuin Hatlamminsuolla, mutta saimme kuitenkin rakennettua sopivan mittaisen polun Riutan metsään. Korkeuserot mietityttivät ja päätimme tapahtuman mainoksessa varoittaa kulkijoita, ettei haastavat nousut tule yllätyksenä metsäreitille lähteville. Pääsääntöisesti reitti koettiin helpohkona, mutta nopeasti pimenevä ilta ei ollut kaikille mieleen. Pimeässä metsässä liukkaita juuria ja kiviä oli haastava havaita.

Ihmisiä oli hyvin liikkeellä ja letut tekivät kauppansa. Toinen yleisömenestys vuosi näytti sen, että tälle tapahtumalle todellakin on myös jatkossa kysyntää. Teimme tapahtumasta palautekyselyn ja sen mukaan ensimmäinen kerta Riutassa onnistui hyvin (kts. piirakka kuvaliite). Saimme myös arvokkaita kehitysehdotuksia tulevia vuosia ajatellen.

Kiitos kävijöille. Ensi vuonna palataan!

RiiVin vpj Anne Lindgren