Luottamustoimien täyttämä syksy käynnistyy pikkuhiljaa kaikilla uusilla ja vanhoilla luottamustoimisilla. Vielä kerran kiitos kaikille äänestäjille. Ilman teitä emme näin laajalla vahvuudella olisi päässeet vaikuttamaan kuntamme asioihin, kuten nyt pääsemme.

Syksyn tapahtumia

  • 10.9 olemme mukana Riihimäen asematapahtumassa
  • 23.-24.9 Vihreiden puoluevaltuuskunnan kokousjärjestetään Riihimäellä, jolloin teillä on mahdollisuus tavata mm. puolueen uusi puheenjohtaja Touko Aalto ja vihreiden presidenttiehdokas Pekka Haavisto
  • 22.10 kynttilävaellus Riutassa

Apukädet tapahtumiin ovat aina tervetulleita, joten jos haluat osallistua johonkin tapahtumaamme vapaaehtoisena, laita viestiä joko näiden kotisivujen tai Facebookin viestilaatikon kautta.

Kynttilävaellusta varten käynnistämme lasipurkkien keräyksen. Tarvitsemme Piltti-purkin kokoisia lasipurkkeja polun valaisua varten. Jos haluat toimittaa meille lasipurkkeja tilaisuutta varten, ota yhteyttä.

Maakuntavaalien ehdokkaita aletaan kartoittaa pikkuhiljaa. Jos olet kiinnostunut ehdokkuudesta vuoden 2018 loppupuolella järjestettävissä maakuntavaaleissa, ota yhteyttä.

Anne Lindgren, Riivi vpj.