Uusien ilta onnistui yli odotusten. Paikalla Vihreässä talossa oli lähes 20 Vihreiden Nuorten ja Riihimäen Vihreiden toiminnasta kiinnostunutta henkilöä. Jatkoa tälle tapahtumalle on suunniteltu. Mahdollisesti järjestämme kesän alussa picnic -tyyppiset treffit.

Vaalipöhinä käy kuumana. Vaaleihin liittyvä Vihreä vaalibussikiertue pysähtyy Riihimäellä 1.4.2019. Tule tapaamaan eduskuntavaaliehdokkaita ja hörppäämään aamukahvit Riihimäen rautatietorille 1.4.2019 klo 7-9.

Järjestämme 11.4 kevätkokouksen jälkeen avoimen yleisötapahtuman Pompotissa, jonne saamme vieraaksemme Ville Niinistön. Osallistu kokoukseen ja tule kuuntelemaan eurovaaliehdokkaana olevan Villen ajatuksia. Samalla sinulla on mahdollisuus tutustua vihreisiin eduskuntavaaliehdokkaisiin.

Suuri toiveemme on, että saamme Hämeeseen vihreän kansanedustajan. Tiedotamme vaaleihin liittyvistä tapahtumista Facebook sivullamme (Riihimäen Vihreät). Riihimäeltä eduskuntaan ehdolla ovat Harri Heinonen numerolla 80 ja Sari Jokinen numerolla 82. Tutustu ehdokkaiden ajatuksiin paremmin heidän omilla sivuillaan:

Sarin sivut: https://www.sarijokinen.fi

Harrin sivut: https://sites.google.com/taajo…/harrin-vaalisivusto/etusivu…

Olemme varanneet vaalivalvoaisiin Vihreän talon 14.4.2019 klo 19:30 –> Tervetuloa jännittämään kanssamme vaali-illan etenemistä. Pikkupurtavaa ja juomaa tarjolla.

Ystävällisin terveisin
Anne Lindgren
Riihimäen Vihreiden puheenjohtaja

Anne Lindgren pj.