Tämän iltaisessa valtuuston kokouksessa käsiteltiin Anne Lindgrenin keväällä jätettyä valtuustoaloitetta anonyymista rekrytoinnista. Kaupunki on päättänyt pilotoida menetelmää joissakin rekrytoinneissaan ja arvioi sen perusteella menetelmän jatkokäyttöä. Hienoa, että aloitteiseen tartuttiin ja se käsiteltiin ripeästi. Onnistuessaan anonyymirekrytointi mahdollistaa yhä useamman työllistymisen, kun yksilön persoonaan ja henkilökohtaisiin ominaisuuksiin liittyvät tekijät eivät ohjaa rekrytoijan ajatuksia rekrytoitavasta. Osaaminen ratkaisee.
 

Anne jätti myös uuden valtuustoaloitteen koskien lausuntokierrosten avoimuutta. Voit tutustua aloitteeseen halutessasi tästä: https://www.riihimaenvihreat.fi/content/uploads/2021/05/Valtuustoaloite-lausuntokierrosten-avoimuudesta.pdf

Uutena kesken kauden mukaan tulleena valtuutettuna on hienoa huomata, että täällä tosiasiallisesti pystyy vaikuttamaan asioihin halutessaan.

Anne Lindgren
Riihimäen vihreä valtuustoryhmä