Iltalehden viikonvaihteen numerossa 21.5.2016 oli juttua yhdistyksessämme vaikuttavasta Jan Huopaisesta. Jan huristeli kesällä 2013 yli 800km sähkömopolla Helsingistä Rovaniemelle ja poikkesi reissullaan suurimpiin kaupunkeihin puhumaan esteettömyysasioista. Reissu kesti kaiken kaikkiaan kuukauden päivät ja sen aikana Jan pohti nuorten vammaisten itsetuntoa ja sitä miten sitä saataisiin kohotettua. Jan keksi perustaa vammaisille oman prätkäkerhon EC Rubberbalin. EC Rubberball ry on sähkömopokerho, jonka ideologiana on nostaa mm. vammaisten itsetuntoa, jakaa esteettömyystietoutta sekä tehdä hyväntekeväisyyttä. ”Ei ole mitään, mitä ei voisi tehdä – pitää vain löytää keinot” Jan pohtii.

EC Rubberballin kotisivut

Lisätiedot: jan.huopainen(a)gmail.com

Viikonvaihde 21.5.2016

Viikonvaihde 21.5.2016